top of page
Kunstposters CaroArtGallery

Welkom bij deze kunstige pagina op de website van CaroArtGallery. 

Als Creative Director van kunstgalerie CaroArtGallery creëer ik al een aantal jaren kunstposters op maat bij elke kunstexpositie die bij CaroArtGallery plaatsvindt. Deze kunstposters zijn op maat, uniek, krachtig en zijn nauw verbonden met het thema van de kunstenaar tijdens de expositie. Deze kunstposter zal tijdens de looptijd van de expositie buiten te zien zijn in groot A1 formaat als aankondiging van de lopende kunstexpositie. 

Na afloop van de expositie worden de kunstenaars zelf de trotse bezitters van hun eigen kunstposter en kunnen ze deze mee naar huis nemen. Om te blijven bewonderen, om in te lijsten, om nog meer PR mee te maken, voor legio doeleinden nog beschikbaar. 

In de afgelopen jaren heb ik al meer dan 75 kunstposters vervaardigd. Reden temeer om bij kunstposter nummer 100 een unieke expositie neer te zetten!

Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Elke kunstposter zal tevens een link hebben met de desbetreffende kunstexpositie die bij CaroArtGallery on show is geweest (of nog wordt verwacht!). Vind gelijk hieronder de ALLERNIEUWSTE Kunstposters!

CaroArtGallery

Caroline Geerling

bottom of page