06 25008683

©2019 by Caroart. Proudly created with Wix.com

Mijn naam is Caroline Geerling (1967). Na 28 jaar werken als juridisch secretaresse op de Zuidas, ging het roer in 2010 drastisch om. In dat jaar besloot ik mijn passies te gaan volgen.

Schilderen met passie

In datzelfde jaar ben ik begonnen met de eerste basis schilderlessen bij atelier Madam Art in Heiloo (www.madam-art.nl). Na een klein jaar had ik behoefte aan meer diepgang, zodat ik mij verder kon ontwikkelen. Bij Crejat Academie in Alkmaar (www.crejat.nl) in 2013 vond ik de juiste aansluiting en gaandeweg ontwikkelde ik ook mijn eigen handtekening. In de zomer van 2016 ben ik aanvullende lessen en workshops gaan volgen bij beeldend kunstenaar Els Vegter in Utrecht (www.elsvegter.nl). Zij richt zich voornamelijk op het schilderen met verf in combinatie met organische en industriële materialen zoals lood en oud roest. Hiermee ben ik verder gaan experimenteren, en heb mijn eigen draai in gevonden.

 

In 2017 ben ik verhuisd van Alkmaar naar Apeldoorn voor de liefde, en heb hier sindsdien mijn lichte atelier gevestigd. Naast het volgen van verschillende workshops over acryl ink en het werken met powertex, blijf ik ook op zoek naar het experiment. Daarom ga ik in 2020 nog een cursus coaching beeldende kunst volgen bij Storing AUB, waarbij ik wil kijken naar nieuwe invalshoeken (www.storingaub.nl). Daarnaast exposeer ik veel in binnen- en buitenland, waaronder de ADAF, en in Bologna, Italie (trevisan-international-art.com).

Voor meer informatie vindt u hierbij een link met mijn portfolio.