top of page
20210609_163111.jpg
DSC06203.JPG

Even voorstellen:

Mijn naam is Caroline Geerling (1967). Na 28 jaar werken als juridisch secretaresse op de Zuidas ging het roer in 2010 drastisch om. In dat jaar besloot ik mijn passies te gaan volgen.

De basis: schilderlessen

In datzelfde jaar ben ik begonnen met de eerste basis schilderlessen bij Madam Art in Heiloo (www.madam-art.nl). Na een klein jaar had ik behoefte aan meer diepgang, zodat ik mij verder kon ontwikkelen. Bij Crejat Academie in Alkmaar (www.crejat.nl) in 2013 vond ik de juiste aansluiting en gaandeweg ontwikkelde ik ook mijn eigen handtekening. In de zomer van 2016 ben ik aanvullende lessen en workshops gaan volgen bij beeldend kunstenaar Els Vegter in Utrecht. Zij richt zich voornamelijk op het schilderen met verf en organische en industriële materialen zoals lood en oud roest. Hiermee ben ik zelf verder gaan experimenteren, en heb er mijn eigen draai in gevonden.

Het vervolg: Powertex

Naast het werken met natuurlijke vondsten en materialen, werk ik ook al enkele jaren met Powertex. Dit vloeibare bindmiddel als ook de natuurlijke pigmenten (powercolor), verschillende bisters, easy3dflex en de powercotons zijn een welkome aanvulling op mijn reeds bestaande werkvormen, en sluiten uitstekend aan op het werken met textuur en structuur. Inmiddels zijn er bij CaroArtGallery diverse cursussen en workshops te volgen, voor elk wat wils, en altijd op maat. Check voor meer informatie de pagina 'lessen & workshops' op mijn website.

Expositie binnen- en buitenland

Naast het werken in mijn eigen atelier CaroArt, exposeer ik ook veel in binnen-en buitenland, waaronder diverse kunstbeurzen (ADAF (Amsterdam), Brabant Art Fair (Breda), NULL (Amersfoort), internationale kunstgalerieën (Trevisan International Art in Bologna), Gallery of the Ateneo (Madrid) en Marziart Int. Galerie  in Hamburg.

Galeriehoudster kunstgalerie CaroArtGallery

Sinds 2019 ben ik ook de trotse eigenaresse van een mooie, ruime kunstgalerie middenin het 'Oude Bergkwartier' in Deventer. Op deze inspirerende plek vindt u unieke, eigentijdse en betaalbare kunst. Ook voor (gast) exposities, vernissages, lessen & workshops.

eigenwerkcaroart.jpg
bottom of page