top of page

Kunstcatalogus Little Art 2025

Net zoals bij de allereerste editie van Little Art (2023) zal er ook bij deze 2e editie van Little Art weer een professionele, unieke en inspirerende kunstcatalogus worden samengesteld. ​​​

In deze dikke meer dan 100 pagina's tellende kunstcatalogus presenteren alle deelnemende kunstenaars zich middels 2 fullcolour pagina's met unieke foto's en persoonlijke (kunst) verhalen . Een unieke kunstbeleving dus en echt een mooi kunstboek om in je bezit te hebben.

Bij de totstandkoming van deze kunstcatalogus hebben niet alleen de deelnemende kunstenaars hun steentje bijgedragen. Ik werk ook samen met vormgeefster Anke de Kroon van De Ontwerpzolder (www.deontwerpzolder.nl) die mijn ideeën vormgeeft in een fraaie fullcolour catalogus en laat ik deze catalogus door een professionele drukkerij New Energy Printing (www.newenergy.nl) afdrukken en bezorgen bij CaroArtGallery.

Uiteraard ligt er voor iedere deelnemende Little Art kunstenaar een fraai exemplaar op je te wachten tijdens de opening op zaterdag 5 juli 2025!

Pers release op zaterdag 5 juli 2025!

Vanaf 5 juli 2025 is deze unieke kunstcatalogus Little Art 2025 verkrijgbaar bij diverse verkooplocaties in Deventer (waaronder Boekhandel Broekhuis, EICAS Museum, VVV Deventer, als ook online bij o.a. bol.com en Centraal Boekhuis.

Voor een inside view bekijk de catalogus van 2023 HIER

New Energy printing1.jpg
De Ontwerpzolder ANke.jpg
Littlearttentoonstelling12.jpg
bottom of page