top of page

Little Art 2025
 

New Horizons

De 2e editie van het unieke en wel bekende klein-formaat kunstexpositie Little Art gaat in de zomermaanden van 2025 weer van start bij CaroArtGallery!

Wij zijn bijzonder verheugd de tweede editie van het unieke en succesvolle klein-formaat kunst event Little art 2025 aan te kondigen met het spannende nieuwe thema ‘New Horizons’. Deze keer krijgen maar liefst 60 professionele kunstenaars de kans om deel te nemen en hun creativiteit te tonen binnen dit inspirerende thema.

Binnen het thema New Horizons’ zullen de deelnemende kunstenaars elk 4 werken creëren in het compacte formaat van 20x20 cm waardoor ze op een unieke en krachtige manier hun artistieke visie en interpretatie van het thema kunnen delen met het publiek.

Het thema ‘New Horizons’

Dit gloednieuwe thema nodigt de professionele kunstenaar uit om buiten hun comfortzone te treden en de artistieke horizon te verbreden. Dit kan leiden tot een boeiende en inspirerende persoonlijke reis, die groei en nieuwe wegen laat verkennen en grenzen mag verleggen. Door middel van kunstwerken die reflecteren op de steeds veranderende wereld om ons heen en ons helpen nieuwe manieren te vinden om naar de toekomst te kijken. Door dieper in te gaan op deze, en andere aspecten van het thema ‘New Horizons’ kunnen de kunstenaars unieke en artistieke werken produceren die zowel inspirerend als transformerend zijn voor henzelf en voor het publiek.

 

Wanneer?

Deze unieke tentoonstelling zal plaatsvinden van 5 juli t/m 5 september 2025, met een spectaculaire opening op zaterdag 5 juli 2025 waarbij de kunstwerken voor het eerst aan het publiek zullen worden gepresenteerd.

Kosten deelname

Kosten voor deelname bedragen €400 (incl. BTW). Deze kosten zijn inclusief opbouw van gehele expositie, vele promotie en PR activiteiten in aanloop naar en tijdens Little Art 2025, deelname met 2 fullcolour pagina’s aan een professionele kunstcatalogus, luxe catering tijdens openingsvernissage, als ook verkoop van het werk. Er wordt dan tevens geen commissie gerekend.

Little Art 2025.jpg
LittleArttentoonstelling10.JPG

Inschrijven en meedoen?

Vanaf 1 juli 2024 kun je je voor dit gigantisch gave kunstevent aanmelden (diegenen die dit al middels de voorinschrijving hebben gedaan, hoeven dit niet nogmaals te doen). Een ballotage commissie maakt onderdeel uit van de deelname procedure. Inschrijven kan via email caroline.geerling@gmail.com. Dan ontvang je alle inschrijvingsvoorwaarden in je mailbox!

Definitieve inschrijving geschiedt door volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulieren per email retour te sturen. Daarmee, en na betaling van de factuur is je plekje verzekerd en ga je meereizen met dit unieke avontuur!

Wil je meer informatie?

Dat kan!

Alle informatie over dit fenomenale kunstevent, voorwaarden voor inschrijving, deelnemende kunstenaars, het gehele programma en andere details kun je allemaal vinden onder het kopje Little Art 2025!

Blijf op de hoogte van de laatste updates en aankondigingen door ons te volgen op onze social media en door regelmatig onze website te bezoeken voor veel meer informatie en inspiratie!

Little Art 2025 ‘New Horizons’: waar creativiteit en verbeelding samenkomen!

CaroArtGallery

Caroline Geerling

Golstraat 7

7411BN Deventer

bottom of page