top of page
Laura expositie.jpg
Laura werk2.jpg

INNER CURRENTS

The Harmony between Stillness and Flow

LauwPauw - Laura van de Wiel

De schilderijen van Laura bieden een betoverende kijk in de diepere lagen van onszelf. Deze werken nodigen je uit om stil te staan bij wat er onder het oppervlak van je eigen leven verborgen ligt. In een wereld waar we vaak gejaagd doorheen rennen, bieden de werken van Laura een oase van rust. Haar nieuwe serie 'Inner Currents", gevuld met serene waterlelies, kleine visjes en de dans van lichtstralen die het water doordringen, creëert een ruimte waarin je de vibraties van je eigen ziel dieper kunt ervaren.

Laura's werken nodigen je uit om te luisteren naar de geluiden in jezelf en de wereld om je heen te zien als een reflectie van je innerlijke staat. Groei ontstaat van binnenuit, en haar collectie moedigt je aan om wat in jou leeft de ruimte te geven om te ontluiken en tot volle wasdom te komen.

Meer lezen over deze nieuwe serie? ga dan naar www.lauwpauw.com/inner-currents

Atlas of the Ocean

Golven ontstaan ver op zee. Een klein briesje kan een kleine rimpeling veroorzaken. Die rimpeling groeit tot een golf. Zulke golfstromen kunnen ongehinderd door land tot gigantische grote golven groeien. Pas als de golfstroom ondiep water tegenkomt, vertraagt het onderste deel van het water. De bovenkant beweegt nog steeds snel, het water kiept over en slaat om.

Is dat niet een mooie metafoor voor obstakels die je tegenkomt in het leven?

Een kleine rimpel wordt een grote golf, de stroom versnelt en alles beweegt één kant op, een obstakel, je gaat eroverheen, je vliegt, je zweeft… of je valt. Je komt neer op aarde, soms ontnuchterd en realistisch, vaak ook wijzer en rijker. Waarna je je weer op gaat in de grote stroom. En alles weer verder stroomt.

Ontdek ook bij mijn nieuwste expositie bij CaroArtGallery deze 'resin-art' serie.

Meer ontdekken over LauwPauw? ga dan naar www.lauwpauw.com

Laura 300dpi foto heart of the turtle-print-120x120.jpg

'Earth without Art is just Eh......'

bottom of page