top of page

Familie Fijn van Draadt

Hallo!

Graag stellen we je voor aan de Familie Fijn van Draadt.

 

De Familie Fijn van Draadt is een unieke (hand) poppenfamilie die bestaat uit 7 familieleden: Moeder Marie, vader Hendrik, oudste zus Sophie, oudste broer Jan, middelste broer Bart, Martijn en jongste telg Dirkje. Deze schattige familie is nieuwsgierig, fijnzinnig, gevoelig, grappig, geestig en sportief. Samen staan ze altijd in verbinding, waar ter wereld ze ook zijn. Ze hebben elkaar lief, steunen elkaar en beleven altijd de nieuwste avonturen!

 

De Familie Fijn van Draadt is ontstaan uit de creatieve geest van kunstenaar Erna Klaassen. Elk lid van deze bijzondere familie is met liefde gemaakt met een rondbreinaald en verschillende kleurtjes wol. De geboetseerde handgeschilderde hoofdjes van klei komen met diverse uitdrukkingen tot leven!

Zijn ze niet enig?


Deze bijzonder familie Fijn van Draadt wordt in een vrolijk boekje aan jou voorgesteld, zodat je ze één voor één leert kennen. In de toekomst worden spannende avonturen beleefd en verteld in
vrolijke kleine boekjes. Ook op social media zal deze wollige familie hun avonturen met je delen.


De verhalen zijn ook te lezen via de website van kunstenaar Erna Klaassen (www.ernaklaassen.nl) en op de website van
Kunstgalerie CaroArtGallery (www.caroartgallery.com) die deze unieke familie een plaatjes op haar website heeft gegeven.

Wil je ze één voor één ontmoeten ? Dan stellen we ze

allemaal aan je voor!.

Een hoop te ontdekken dus!

Wij wensen je heel veel lees- en kijkplezier!

Familie Fijn van Draadt.jpg
bottom of page